V prometni nesreči pri Ljubnem ob Savinji umrli dve osebi

S Policijske uprave Celje so pred kratkim sporočili, da sta v trčenju osebnega in tovornega vozila, ki se je zgodilo danes na območju Ljubnega ob Savinji, umrla 54-letni voznik avtomobila in njegova 23-letna sopotnica.
policija luči

Danes, okoli 16.30 ure, je na območju Ljubnega ob Savinji prišlo do prometne nesreče, v kateri sta umrli dve osebi. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec

Do prometne nesreče je po podatkih Policijske uprave Celje najverjetneje prišlo, ker je 54-letni voznik osebnega vozila v križišču za Radmirje pri zavijanju proti Ljubnemu ob Savinji izsili prednost tovornemu vozilu, s katerim je iz smeri Ljubnega ob Savinji pripeljal 27-letnik. Ta je poskušal z umikanjem v desno trčenje preprečiti, a mu ni uspelo.

Avtomobil se je v trčenju zagozdil pod tovorno vozilo. 54-letni voznik in njegova 23-letna sopotnica, oba doma z območja Mozirja, sta na kraju nesreče umrla.

Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so kraj zavarovali, odklopili akumulatorja, s tehničnim posegom iz vozila izvlekli trupli umrlih oseb, nudili pomoč policiji, reševalcem NMP in pogrebni službi ter posuli vozišče z vpojnimi sredstvi in ga očistili.

Vir: PU Celje, SPIN

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.