V prometni nesreči na Prevaljah poškodovane tri osebe, v Slovenj Gradcu dve. Na Muti delavec padel s strehe

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je danes zjutraj prišlo do prometne nesreče na območju Prevalj, včeraj pa v Slovenj Gradcu. Prav tako so včeraj reševalci posredovali na Muti.

Prevalje

Danes ob 5.58 so na regionalni cesti na Poljani trčili osebni vozili in motorno kolo. Gasilci KGZ Ravne so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali iztekle tekočine ter usmerjali promet. Tri poškodovane osebe so bile z reševalnim vozilom odpeljane v SB Slovenj Gradec.

Slovenj Gradec

Včeraj ob 16.13 sta v naselju Pameče padla voznik in sopotnik kolesa z motorjem ter se pri tem poškodovala. Posredovala je ekipa ZRC Koroške- enota NMP Slovenj Gradec, ki je osebi oskrbela na kraju ter ju z reševalnim vozilom prepeljala v nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Muta

Včeraj ob 6.29 je v podjetju na Koroški cesti na Muta delavec padel s strehe in se pri tem poškodoval. Posredovali so reševalci ZRCK Ravne na Koroškem, ki so poškodovanega delavca na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Maribor.

Vir: SPIN

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije