Search
Close this search box.

V prometni nesreči na Poljani hudo poškodovana voznica osebnega vozila. Cesta ponovno odprta

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je v popoldanskih urah prišlo do prometne nesreče na cesti Prevalje - Mežica.

Kot smo okoli 16. ure izvedeli na PP Ravne na Koroškem bo cesta še vsaj nekaj časa zaprta. Kot so navedli za Koroške Novice, sta v nesreči udeležena tovornjak in osebno vozilo. Glede na situacijo, da je s ceste potrebno odstraniti tovornjak.

Po prvih podatkih policije se je v nesreči hudo poškodovala voznica osebnega avtomobila. Kot so navedli na PU Celje je voznica zapeljala na levi vozni pas, pred tovorno vozilo.

Do prometne nesreče je po navedbah Uprave RS za zaščito in reševanje sicer prišlo malo pred 14. uro. Posredovali so gasilci KGZ Ravne na Koroškem ki so zavarovali kraj nesreče, na vozilih odklopili akumulatorja, s tehničnim posegom rešili osebo iz osebnega vozila in pomagali reševalcem pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so jo prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Obvoz je sicer možen tudi čez Leše, vendar so po naših informacijah nastali daljši zastoji zaradi zimskih razmer in neprimerno opremljenih avtomobilov.

Cesta je bila skoraj pet ur zaprta za ves promet.

Dogodki

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je v popoldanskih urah prišlo do prometne nesreče na cesti Prevalje - Mežica.