V prometni nesreči na območju PU Celje umrl motorist, sopotnica hudo poškodovana. Nesreča s smrtnim izidom tudi na Gorenjskem

Danes, okoli 15.30 ure, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v križišču na Vranskem, kjer sta trčila voznik osebnega vozila in motorist, so sporočili s PU Celje. Do nesreče, v kateri je življenje prav tako izgubil motorist, pa je prišlo tudi na Gorenjskem.
candle-546563_1920

59-letni motorist je poškodbam na kraju podlegel, njegova 20-letna sopotnica je izredno hudo poškodovana, so še navedli na PU Celje.

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje so gasilci PGE Celje zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nevtralizirali razlite motorne tekočine in nudili prvo pomoč štirim poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP.

Podrobnejše podatke o prometni nesreči bodo s PU Celje sporočili jutri zjutraj.

To pa ni edina smrtna žrtev na slovenskih cestah danes. Ob 14.53 so izven naselja Selca proti Železnikom namreč trčili osebni vozili in motorist. Gasilci PGD Škofja Loka, Selca in Železniki so kraj dogodka zavarovali in takoj začeli z oskrbo motorista, ki je na kraju podlegel poškodbam. Gasilci so odklopili akumulatorje in posuli razlite tekočine z vpojnim sredstvom, je navedeno na straneh Uprave RS za zaščito in reševanje.

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.