V prometni nesreči na območju Orehovice umrl motorist

V prometni nesreči, ki se je okoli 3. ure zgodila na območju Orehovice v občini Zagorje ob Savi, sta bila udeležena motorista. Pri padcu z motorjem je eden umrl na kraju, drugega pa so odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, navaja center za obveščanje. Cesta med Izlakami in Trojanami je pri Orehovici še vedno zaprta.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je življenje izgubil moški, star 31 let, huje poškodovanega 21-letnika pa so odpeljali v UKC Ljubljana. Ogled kraj nesreče, zbiranje obvestil in ugotavljanje okoliščin nesreče še vedno poteka, so sporočili iz ljubljanske policijske uprave in dodali, da zato več informacij trenutno ne morejo posredovati.

Kot še navaja center za obveščanje, so prostovoljni gasilci iz Zagorja na kraju nesreče nudili razsvetljavo policiji in reševalcem nujne medicinske pomoči.

Po podatkih prometno-informacijskega centra za državne ceste, objavljenih okoli 10. ure, je zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče cesta med Izlakami in Trojanami pri Orehovici popolnoma zaprta.

Dogodki

Več iz istega kraja