V Podpeci padel motorist in se hudo poškodoval. V Radljah policisti obravnavali poskus vloma v hišo

policija luči

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 739 klicev občanov. 180 klicev je bilo interventnih, šest nujnih. 44 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 82 s področja prometne varnosti in 44 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi poškodbami in petintridesetih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so od petka do danes petnajstkrat ukrepali v javnih in osemkrat v zasebnih prostorih.

V Radljah ob Dravi je včeraj neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vhodnih vrat in okna.

Iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec so policiste včeraj obvestili, da je pri njih iskal pomoč voznik motornega kolesa, ki je v soboto padel v Podpeci. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je motorist padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Pri padcu se je hudo poškodoval, so sporočili s PU Celje.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.