V nesreči med Dvorom in Žužemberkom umrl 22-letnik

IMG_0429_Policija

V prometni nesreči, ki se je zgodila v četrtek okoli 20.30 na cesti med Dvorom in Žužemberkom, je umrl 22-letni voznik osebnega vozila. Zaradi izgube oblasti nad vozilom je najprej trčil v brežino, drsel po vozišču in trčil še v tovorno vozilo, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Kot so po ogledu ugotovili novomeški policisti, je 22-letnik vozil osebni avtomobil iz smeri Dvora proti Žužemberku. V ovinku je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v brežino. Vozilo je po trčenju odbilo na cesto, in sicer na nasprotno smerno vozišče, kjer je drselo po vozišču. Pri tem je trčilo v tovorno vozilo s pripetim priklopnikom, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 53-letnik.

Voznik osebnega avtomobila je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, voznik tovornega vozila in sopotnik sta bila v nesreči lažje poškodovana, so še navedli na policiji.

Na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto je letos v prometnih nesrečah umrlo devet ljudi, in sicer štirje vozniki osebnih avtomobilov, voznik tovornega vozila, motorist, dva potnika v osebnem avtomobilu in pešec. V enakem obdobju lani pa je umrlo sedem ljudi.

Preberi še:  Policisti v le nekaj urah izdali skoraj 500 plačilnih nalogov, nekaj kršitev še posebej izstopajočih

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun