Na glavni cesti Slovenj Gradec – Velenje do smrti povozili pešca

FOTO: PGD Slovenj Gradec
FOTO: PGD Slovenj Gradec

Danes okoli ene ure zjutraj je voznik v Movžah zbil pešca. Voznik je pobegnil iz kraja nesreče, policija ga poziva, da se oglasi na najbližjo policijsko postajo. 

Danes, okoli pol enih zjutraj, je policiste občan obvestil, da se na cesti v Movžah, opoteka  pešec, ki ustavlja vozila in obstaja nevarnost, da bi ga lahko kdo povozil. Ko je nekaj minut za tem na kraj prispela policijska patrulja je bil pešec že mrtev. Izkazalo se je, da gre za Petra P. iz Movž.

Po do  sedaj zbranih podatkih je neznani voznik, ki je vozil v iz smeri Velenja proti Slovenj Gradcu, na neosvetljenem delu vozišča, trčil v pešca, ki se je opotekal po sredini vozišča. Pešec ni uporabljal odsevnih teles. Voznik je po trčenju odpeljal s kraja nesreče, pešec pa je na kraju nesreče poškodobam podlegel.

Voznika,  udeleženega v prometni nesreči pozivajo, da se zaradi razjasnitve okoliščin, oglasi na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na telefonsko številko 113. Prav tako pozivamo, vse, ki o nesreči karkoli vedo, da zaradi razjasnitve okoliščin pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 12 00.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja