V Krškem motorist umrl po trčenju s kombijem. V prometni nesreči v Murski Soboti umrl voznik osebnega avtomobila

V Krškem se je nekaj po 16. uri zgodila prometna nesreča, v kateri je po trčenju s kombijem umrl motorist. Po prvih ugotovitvah naj bi 64-letni voznik kombija zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v 60-letnega motorista, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Motorist je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.
candle-546563_1920

Polisti okoliščine nesreče še preiskujejo, so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto. Kot so dodali, sta si kraj nesreče ogledali tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Letos so v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Novo mesto umrli trije ljudje. Poleg motorista še voznik osebnega avtomobila in voznik mopeda.

Preberite tudi: Zaradi posledic prometne nesreče v celjski bolnišnici umrla starejša peška

V Murski Soboti pa se je okoli 13.30 zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 60-letni voznik osebnega avtomobila. Vozil je iz smeri Cankarjeve ulice proti Panonski ulici, zapeljal desno na pločnik in brez zaviranja trčil v parkirano tovorno vozilo. Umrl je na kraju nesreče, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Policisti v teh vročih dneh voznike še posebej opozarjajo na strpnost in previdnost v prometu. Voznikom svetujejo, da vozilo pred uporabo dobro prezračijo in se na pot vedno odpravijo spočiti.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije