Search
Close this search box.

V Dravogradu z vozilom trčil v pešca in pobegnil. Policija prosi za pomoč

PU Celje prosi morebitne očividce prometne nesreče v Dravogradu, da jim posredujejo informacije o dogodku.
Fotografija je simbolična

Danes ob 9.20 se je na glavni cesti Dravograd – Vič, v neposredni bližini bencinskega servisa OMW, na Koroški cesti v Dravogradu, zgodila prometna nesreča, v kateri je bil poškodovan pešec.

V pešca, ki je pravilno prečkal vozišče, je trčil voznik osebnega vozila znamke Škoda, zelene barve, ki je pripeljal iz smeri Viča. Voznik je po trčenju odpeljal naprej, v smeri Dravograda, ne da bi ustavil in pomagal pešcu.

V času prometne nesreče sta v smeri proti Viču pripeljala dva voznika večjih tovornih vozil, ki sta na kraju nudila prvo pomoč poškodovanemu pešcu.

Povzročitelja prometne nesreče na PU Celje pozivajo, naj se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi na Policijsko postajo Dravograd ali pokliče na telefonsko številko 02 87 21 500 ali na številko 113.

Za podatke prosijo tudi oba voznika tovornih vozil, ki sta bila očividca nesreče, in ostale morebitne druge očividce. Podatke jim lahko sporočijo tudi na anonimno številko policije 080 12 00. Za vse podatke se že vnaprej najlepše zahvaljujejo.

Dogodki

PU Celje prosi morebitne očividce prometne nesreče v Dravogradu, da jim posredujejo informacije o dogodku.