V Dravogradu trčili osebni vozili, v Slovenj Gradcu se je poškodoval kolesar, na Muti posredoval helikopter

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje se je sobota začela za reševalce in gasilce precej delovno, posredovali so že v Dravogradu in na Muti. Včeraj pa v Slovenj Gradcu.
225534937_1462189157476788_5473646480664689143_n

Dravograd

Danes ob 9.40 sta na Mariborski cesti v Dravogradu trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci KGZ Ravne na Koroškem, ki so protipožarno zavarovali kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator, cestišče posuli z vpojnimi sredstvi in ga počistili ter pomagali vlečni službi pri nalaganju osebnega vozila. V nesreči se je poškodovala ena oseba, katero so reševalci ZRCK Ravne na Koroškem odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Muta

Danes ob 10.25 je z Mute posadka helikopterja SV v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor prepeljala obolelo osebo v UKC Maribor. Kraj pristanka so zavarovali gasilci PGD Muta.

Slovenj Gradec

Včeraj ob 16.09 je na cesti v Zgornjem Razborju padel kolesar. Reševalci GRS Koroške so nudili pomoč reševalcem ZRCK Ravne na Koroškem pri oskrbi in prenosu ponesrečenca do reševalnega vozila. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so poškodovanega kolesarja prepeljali v SB Slovenj Gradec.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.