V 12 urah dve prometni nesreči na Ravnah (FOTO)

Na območju občine Ravne na Koroškem sta se včeraj zvečer oziroma danes zgodaj zjutraj primerili že dve nesreči v cestnem prometu.
reševalni avto, rešilec lučke, nesreča

RAVNE NA KOROŠKEM (Preški vrh), 20. 10. 2019 ob 20:23

Ob 20.23 je v naselju Preški Vrh, na cesti Ravne na Koroškem–Kotlje, občina Ravne na Koroškem, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in trčil v drevo. Posredovali so poklicni gasilci KGZ Ravne na Koroškem, ki so proti požarno in proti naletno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, cestišče posuli z vpojnimi sredstvi ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb. Poškodovale so se tri osebe, ki so bile z reševalnim vozilom ZRCK Ravne na Koroškemenote NMP Ravne na Koroškem prepeljane v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

FOTO: Koroški gasilski zavod

RAVNE NA KOROŠKEM (Dobja vas), 21. 10. 2019 ob 05:43

Ob 5.43 sta v obrtni coni Dobja vas v občini Ravne na Koroškem trčili osebni vozili, iz katerih so iztekale motorne tekočine. Posredovali so poklicni gasilci KGZ Ravne na Koroškem, ki so proti naletno in proti požarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, cestišče posuli z vpojnimi sredstvi in ga očistili. Poškodovanih ni bilo. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

FOTO: Koroški gasilski zavod

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.