Trije neznanci v Mariboru hudo pretepli 54-letnika. Mariborski policisti poročajo tudi o napadu na policista

V UKC Maribor je v petek popoldne zdravniško pomoč poiskal 54-letni moški, ki so ga tri dni nazaj na območju Maribora v večernih urah hudo pretepli trije neznanci. Pretepeni moški se zdravi v bolnišnici, vzrok pretepa še ni znan. Mariborski policisti poročajo tudi o napadu na policista, ki se je zgodil v petek pozno zvečer.
policija
Fotografija je simbolična

Policisti še ugotavljajo, zakaj so neznanci pred dnevi v Mariboru napadli 54-letnika. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti zadevo odstopili pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Mariboru.

Policijska uprava Maribor je danes tudi poročala o napadu na policista v Mariboru. V petek okoli 22.30 sta policista po obvestilu občana o glasni glasbi v paviljonu mestnega parka izvajala identifikacijski postopek s tremi osebami. Takrat je iz teme nekaj metrov stran neznani storilec, s katerim policista nista imela postopka, pobral večji kamen in ga vrgel v policista. Kamen ga je zadel v predel ramena in ga lahko telesno poškodoval.

Policista neznanega storilca nista videla, saj je ta po dejanju pobegnil v smeri Trubarjeve ulice. Zadevo so prevzeli kriminalisti, ki nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi izsleditve storilca, zoper katerega bo podana kazenska ovadba zaradi napada na uradno osebo, so še sporočili iz mariborske policijske uprave.

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.