Tragedija na območju PU Murska Sobota: Moški ubil svojo partnerko

Kot poroča spletni portal Sobotainfo, je danes nekaj po 18. uri prišlo na Goričkem do družinske tragedije. Moški naj bi ubil svojo izvenzakonsko partnerko.

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da so bili danes okoli 18. ure obveščeni, da je ena oseba umrla nasilne smrti. Kaznivo dejanje se je zgodilo na območju Policijske postaje Gornji Petrovci, kamor so bili takoj napoteni tudi soboški policisti in reševalci. 

Po do sedaj zbranih podatkih naj bi moški vzel življenje svoji izvenzakonski partnerki. Osumljenemu je bila na kraju dogodka odvzeta prostost in odrejeno pridržanje, še piše portal Sobotainfo. O dejanju sta bila obveščena tudi dežurni preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec, ki sta prišla na kraj dogodka.

Po do sedaj opravljenem preverjanju policija osumljenega v preteklosti še ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja. Trenutno potekata ogled kraja kaznivega dejanja in intenzivno zbiranje obvestil, so še sporočili s PU Murska Sobota. Več informacij bo policija delila po vseh zbranih obvestilih.

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah Sobotainfo je storilec star 46 let, zločin pa naj bi se zgodil pred očmi otrok. Prisoten naj bi bil tudi alkohol. Vestnik medtem poroča, da naj bi bila dogodku priča tudi dva otroka, stara štiri in osem let.

Preberite tudi: V Mostah 80-letnik ustrelil ženo in si sodil sam