Slovenjgradčan z avtom v hišo in umrl

36-letni moški iz Slovenj Gradca je trčil v hišo v vasi Sele-Borovnica na avstrijskem Koroškem. Pri silovitem trčenju je prebil steno in s sprednjim delom vozila končal v stanovanju 75-letna upokojenke. Moški je na kraju nesreče umrl.

Kot poroča 24ur.com, se je v petek zvečer v vasi Sele–Borovnica na avstrijskem Koroškem zgodila huda prometna nesreča. 36-letni Slovenjgradčan se je med vožnjo iz službe domov, še iz nepojasnjenih razlogov, v blagem levem ovinku zaletel v hišo ob cesti. V 100 let staro hišo je s saabom trčil čelno in tako silovito, da je prebil steno in s sprednjim delom končal v stanovanju 75-letne upokojenke.

Voznik, ki naj bi dobro poznal cesto, je ob trčenju utrpel tako hude poškodbe, da je umrl pred prihodom reševalcev, ki so na kraj s helikopterjem prišli že 10 minut po nesreči. Policisti so kasneje ugotovili, da voznik ni uporabljal varnostnega pasu.

Prestrašena upokojenka je iz kuhinje stopila v dnevno sobo in šokirana videla povsem razbit avtomobil. Nemudoma so na pomoč prihiteli tudi sosedje, ki so tudi poklicali reševalce.

Po naših neuradnih informacijah naj bi šlo za 36-letnega B.P. iz Slovenj Gradca. Na njegovem Facebook profilu so včeraj objavili tole:

Vsem prijateljem in znancem sporočamo, da je včeraj ob 21uri v Avstriji v hudi prometni nesreči umrl naš B. Vsem žalujočim želimo iskrene sožalje. Sedaj je naš Angel Varuh in verjamemo da je odšel v boljši kraj kjer bo svoboden kot si je vedno želel. B. počivaj v miru, radi te imamo! 
Njegov facebook profil bomo izbrisali tekom jutrišnjega dne, prosimo pa tudi da ne kličete na njegovo telefonsko številko in tako omogočimo njegovi družini mir da lahko žalujejo za njim. Hvala.

Pod sporočilo, ki so ga včeraj objavili na njegov Facebook profil, se je odzvalo veliko njegovih prijateljev in znancev, ki so med drugimi komentirali da je bil “sonček, ki se je ves čas trudil zgolj za preživetje in vneto iskal zaposlitev”. 

  • Moje sožalije, bil je dober prijatelj z dobrimi nameni počivaj v miru rtm.”
  • “Bil si sonček. Trudil si se ves čas zgolj za preživetje. Vneto iskal zaposlitev.. Počivaj v miru :*(“
  • Sožalje 🙁 počivaj v miru ostajaš v naših mislih.”
  • “Bojan, počivaj v miru… Vedno boš v mojem srcu..”
  • “moje iskreno sožalje!! ne morem vrjet da se je to zgodilo!! sedaj je na boljšem in bo on pazil na nas kot smo mi na njega!! počivaj v miru”

 

 

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.