fbpx
.
.

Reševalci so bili na delu v Črni in Mislinji. Dve poškodovani osebi so prepeljali v SB Slovenj Gradec

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje so reševalci danes, 10 avgusta, posredovali na različnih lokacijah na Koroškem. V Črni na Koroškem so nudili pomoč tekačema, ki sta se udeležila Ultra trail race K24, na območju Občine Mislinja poškodovanemu pohodniku in delavcu, ki se je poškodoval med spravilom lesa.

Ob 17.28 se je na Pohorju med Ribniško kočo in Kopami, na območju Občine Mislinja, pri padcu poškodoval pohodnik. Na kraju so ga oskrbeli reševalci ZRCK Ravne na Koroškem in z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Ob 14.13 so na tekaški prereditvi v Črni na Koroškem gorski reševalci GRS Koroške oskrbeli onemoglega tekmovalca in ga pospremili v Črno na Koroškem.

Ob 12.37 se je v naselju Završe v Občini Mislinja med spravilom lesa poškodoval delavec. Posredovala je ekipa ZRCK Ravne na Koroškem, enota NMP Slovenj Gradec, ki je poškodovanega oskrbela na kraju ter ga z reševalnim vozilom prepeljala v nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 8.06 si je v naselju Bistra, v Občini Črna na Koroška, udeleženec ultramaratona poškodoval gleženj. Posredovala je ekipa gorskih reševalcev GRS Koroške, ki je poškodovanega oskrbela na kraju ter ga pospremila do dežurne ekipe ZRCK Ravne na Koroškem.

Dogodki

januar 2020
Trenutno ni dogodkov.

Zadnja obvestila

Close Menu