Ravne: V trčenju dveh vozil poškodovana ena oseba. Neznani storilec prerezal pnevmatike na osebnem vozilu

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 723 klicev občanov. 169 klicev je bilo interventnih, sedem nujnih, so sporočili s PU Celje. Na Ravnah na Koroškem so policisti posredovali dvakrat.
policija luči

Od petka do danes so na območju PU Celje obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in štirinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami so celjski in koroški policisti obravnavali na Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem in v Šentjurju.

Na Javorniku so prometno nesrečo obravnavali v petek okoli 12. ure. V trčenju dveh osebnih vozil, do katerega je prišlo zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo, se je lažje poškodovala sopotnica v vozilu oškodovanega voznika.

V Šentjurju so prometno nesrečo obravnavali okoli 19. ure, ko je na Drofenikovi ulici padel močno pijan kolesar. Kolesar je imel 1,7 promila alkohola v krvi.

V soboto so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec na osebnem vozilu, parkiranem pred stanovanjskim blokom na Čečovju, prerezal tri pnevmatike.

Preberi še:  Tudi v koroških osnovnih šolah potrjene okužbe in odrejene karantene

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun