Ravenčan prevažal heroin v transformatorskih varovalkah

FOTO: PU Celje
FOTO: PU Celje

Policisti PU Celje so pretekli teden ob preiskavi osebnega vozila 24-letnika iz Raven na Koroškem našli prepovedano drogo, ki jo je prevažal v transformatorskih varovalkah.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem, so pretekli teden v naselju Ravne na Koroškem opravili preiskavo osebnega vozila, katerega lastnik je 24-letni moški, doma iz območja Raven na Koroškem.

Pri preiskavi je sodeloval tudi vodnik službenega psa s psom specializiranim za odkrivanje prepovedanih drog. Pes je v prtljažnem prostoru vozila, kjer sta bili transformatorski varovalki, zaznal prepovedano drogo. Nakazal je, da je droga v varovalkah, kar se je v nadaljevanju tudi potrdilo.

Heroin v prtljažniku

FOTO: PU Celje 

Voznik je v varovalkah prevažal 28 g prepovedane droge heroin. Osumljeni bi lahko iz zasežene droge pripravil najmanj 140 odmerkov za nadaljnjo prodajo, Za posamezen odmerek bi iztržil okoli 20 €.

Policisti so 24-letnemu moškemu, ki so ga tudi v preteklosti že obravnavali zaradi prodaje prepovedane droge heroin, odvzeli prostost in ga s kazensko ovadbo privedli k preiskovalni sodnici, ki mu je odredila pripor.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja