Poziv očividcem včerajšnje prometne nesreče v Velenju, v kateri sta se hudo poškodovala 18-letnika

FOTO: Aljaž Uršej


Včeraj, 26. 6. 2019, se je ob 14.50 uri v Velenju na Šaleški cesti, v križišču za Gorico, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila huje poškodovana dva pešca, so sporočili iz PU Celje.

Po do sedaj zbranih podatkih je prometno nesrečo povzročil 61-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri centra Velenja proti Slovenj Gradcu in je pri zavijanju v levo izsili prednost 37-letnemu vozniku osebnega vozila, ki je pripeljal iz tunela in je vozil proti centru Velenja.

37-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca, je čelno trčil v vozilo voznika, ki mu je izsilil prednost. Vozilo 61-letnega voznika je odbilo v dva pešca, ki sta stala na pločniku. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulator na vozilih, sanirali cestišče ter odstranili vozili. Hudo poškodovana pešca, oba sta stara 18-let so oskrbeli ter prepeljali v Splošno bolnišnico Celje reševalci NMP Velenje.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko Policije 080 12 00.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.