Poziv neznani voznici, udeleženi v včerašnji nesreči pred Mercatorjem v Slovenj Gradec, da se zglasi na PP Slovenj Gradec

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 162 klicev občanov. 52 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 16 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.
policija

Včeraj so bili obveščeni, da je ob 12. uri, na parkirnem prostoru pred Mercatorjem v Slovenj Gradcu, prišlo do prometne nesreče s pobegom.

Voznik osebnega vozila znamke Mercedes A, sive barve in neznana voznica osebnega avtomobila, najverjetneje znamke Citroen, črne ali temnomodre barve, neznanih registrskih številk, naj bi zapeljala vzvratno, z nasprotnih parkirnih mest in trčila.

Voznica naj bi po trčenju odpeljala s kraja prometne nesreče, ne da bi drugemu udeleženemu vozniku posredovala svoje podatke. Zaradi razjasnitve okoliščin trčenja pozivajo neznano voznico, da se oglasi na Policijsko postajo Slovenj Gradec ali pokliče na telefonsko številko 02 872 54 00 oziroma na interventno številko 113. Za podatke prosijo tudi morebitne očividce.

Vir: PU Celje

Dogodki