Požar: Gasilci včeraj zvečer posredovali v Kotljah in Slovenj Gradcu (FOTO)

V Šmartnem pri Slovenj Gradcu so gasilci posredovali zaradi zažgane hrane, v Kotljah je zagorelo v gospodarskem poslopju.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-pošta
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so gasilci včeraj zvečer posredovali dvakrat. Enkrat v primeru pozabljene hrane na štedilniku, deset minut pred intervencijo v Šmartnem pri Slovenj Gradcu pa so gasili požar v Kotljah.

Ob 22.14 je v Kotljah, na območju Občine Ravne na Koroškem, zagorelo v gospodarskem poslopju. Gasilci KGZ Ravne in PGD Kotlje so iz poslopja umaknili traktor in kmetijske priključke in pogasili požar, ki je zajel leseni del objekta.

Iz PU Celje so nam sporočili, da je v Podgori (Kotlje) najverjetneje zagorelo med delno zidanim, delno lesenim starejšim gospodarskim poslopjem in silosom. Ogenj je uničil leseni del gospodarskega poslopja. Vzrok požara še ni potrjen. Z ogledom pa bodo nadaljevali danes.

Ob 22.25 se je v Šmartnem pri Slovenj Gradcu, na območju MO Slovenj Gradec, zaradi zažgane hrane na štedilniku iz kletnih prostorov valil dim. Gasilci PGD Šmartno so s štedilniki odstranili posodo, prostore pregledali in prezračili.

Iz iste kategorije

Iz istega kraja

Close Menu