Povzročitelj smrtne prometne nesreče na štajerski avtocesti pobegnil. Išče ga policija

Povzročitelj nesreče na štajerski avtocesti, v kateri je umrla ena oseba, 10 pa je bilo poškodovanih, je po trčenju peš pobegnil s kraja prometne nesreče in ga še iščejo, so sporočili s Policijske uprave Celje. V kombiniranem vozilu je sicer nezakonito prevažal 11 prebežnikov.
policija-luči

Prometna nesreča se je zgodila nekaj čez polnoč na štajerski avtocesti med Tepanjami in Dramljami v smeri proti Ljubljani. Neznani voznik kombiniranega vozila je zapeljal v desno, izven vozišča, na kovinsko ograjo, vozilo se je nato večkrat prevrnilo. V prometni nesreči je ena oseba umrla, dva sta se hudo poškodovala, ostali pa lažje, so sporočili s policije.

V tovornem delu vozila je voznik prevažal 11 nezakonitih prebežnikov, po prvih podatkih državljane Indije, Sirije in Afganistana.

Več podrobnosti o prometni nesreči bodo po zbranih obvestilih s PU Celje sporočili v prihodnjih dneh.

V prometni nesreči so posredovali prostovoljni gasilci iz Slovenskih Konjic in Zreč, ki so nudili pomoč reševalcem in odklopili akumulator. Reševalci so oskrbeli poškodovane in jih odpeljali v Splošno bolnišnico Celje in Univerzitetni klinični center Maribor.

Vir: PU Celje, STA

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije