Poslovil se je eden najboljših igralcev OK Fužinar in njihov dolgoletni kapetan

IZ Odbojkarskega kluba Fužinar SIJ Metal Ravne so sporočili, da je umrl njihov kapetan Jure Jež.
299227290_589362942735057_4634264597340798399_n

“Mnogo prezgodaj smo se morali z bolečino posloviti od enega najboljših igralcev Odbojkarskega kluba Fužinar in našega dolgoletnega kapetana,so danes zapisali na Facebook strani OK Fužinar SIJ Metal Ravne.

“Jure Jež je bil od mladih nog del ravenske odbojkarske šole, skupaj s sijajno generacijo pa je osvojil mnogo naslovov državnega prvaka v različnih selekcijah. Skozi leta se je oblikoval njegov borben karakter, ki ga je v polnosti pokazal v članski konkurenci. Prvi med enakimi je bil v nekaterih težkih letih za naš klub, a je s svojo vztrajnostjo kot po pravilu dokazoval, da besede “nemogoče” ni v njegovem slovarju,” so pri Fužinarju navedli v sporočilu za javnost.

Na igrišču je bil oster in nepopustjiv, v garderobi pa vedno pripravljen za šalo in zabavo. S svojo srčnostjo je bil pravi zgled mlajših generacij, ki so tudi z njegovo pomočjo postale boljše na igrišču in predvsem izven njega. Kapetan, ki si ga lahko želi prav vsak odbojkar, prijatelj z večno nasmejanim obrazom in Človek z veliko začetnico,” so dodali.

“Dragi Jure, dragi kapetan, hvala za vse prekrasne trenutke, ki jih nikdar ne bomo pozabili. Klub družini in najbližjim izreka iskreno sožalje,” so sklenili.

Iskreno sožalje vsem tudi v imenu uredništva Koroških Novic.

Od Ježa so se poslovili tudi iz ekipe SK Zadruga Aic/Dob iz Avstrije, kjer je nazadnje igral. 

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.