Policisti v Slovenj Gradcu obravnavali prometno nesrečo, v Radljah tatvino lesa

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 245 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 7 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 35 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in devetnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Prvo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali včeraj zjutraj okoli 7:15 ure v Slovenj Gradcu, kjer je voznik osebnega avtomobila izsilil prednost voznici osebnega avtomobila, ki se je v trčenju lažje telesno poškodovala.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so policisti obravnavali danes zjutraj okoli 3:20 ure na relaciji z Ljubnega proti Logarski dolini, kjer je voznica osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala z vozišča ter se prevrnila. Zadobila je lažje telesne poškodbe.

S področja kriminalitet izpostavljajo tatvino na območju Radelj ob Dravi, kjer je neznani storilec izpred mizarske delavnice odtujil 1 m3 rezanega smrekovega lesa, so danes sporočili s PU Celje.

Dogodki