Policisti v Radljah obravnavali vinjenega voznika, v Žalcu krepko vinjena voznica zapeljala s ceste in trčila v ograjo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 343 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, 6 nujnih. 21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 35 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru. Od včerajšnjega prometnega dogajanja policisti izpostavljajo dve vožnji pod vplivom alkohola.
policija luči

Na območju Policijske postaje Žalec so policisti včeraj pridržali voznico osebnega vozila, ki je zaradi vožnje pod vplivom alkohola in vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljala s ceste in trčila v ograjo.

Voznica je imela dobri dve promili alkohola v krvi. Ker si ni uredila prevoza, so jo pridržali do streznitve. Zaradi povzročitve prometne nesreče so ji izdali plačilni nalog, zaradi vožnje pod vplivom alkohola sledi še obdolžilni predlog.

Pijanega voznika so sinoči obravnavali tudi na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi. Voznik je imel 1.6 promilov alkohola v krvi. Tudi v tem primeru sledi obdolžilni predlog, so navedli na PU Celje.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.