Policisti v Podvelki ustavili vinjeno voznico, na območju PU Celje vinjen 23-letnik povzročil prometno nesrečo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 588 klicev občanov. 158 klicev je bilo interventnih, pet nujni, so sporočili S PU Celje.
policija luči

V Podvelki so v soboto zvečer obravnavali voznico osebnega vozila, ki je imela v krvi nekaj manj kot dva promili alkohola. Voznici so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Minuli konec tedna smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, eno z lažjimi in 25 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prvo prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so obravnavali v soboto, nekaj pred deseto uro dopoldne, na Mariborski cesti v Celju. 68-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Škofji vasi, je na Mariborski cesti, pri zavijanju v desno trčil v kolesarja, ki je pravilno, v isti smeri kot voznik osebnega vozila, vozil po kolesarki stezi. 65-letni kolesar se je v trčenju hudo poškodoval.

Danes nekaj čez polnoč so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila izven naselja Marija Reka. Povzročil jo je 23-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. 23-letnik je v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal čez nasprotno smerno vozišče in trčil v brežino ob cesti. V trčenju se je hudo poškodoval 44-letni sopotnik v osebnem vozilu. Zaradi povzročitve prometne nesreče bodo 23-letnega voznika kazensko ovadili. Osebno vozilo so mu zasegli.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije