Policisti v nočnih urah od Dravograda do Slovenj Gradca lovili vinjenega voznika, ki je storil številne prekrške (VIDEO in FOTO)

Po informacijah bralcev se je včeraj pozno zvečer na območju Slovenj Gradca odvijal "filmski lov" policistov, ki so se podali za osebnim vozilom.

Po naših neuradnih informacijah so okoli 23. ure po Slovenj Gradcu in okolici tulile policijske sirene. Kot navajajo občani, naj bi policisti s sirenami lovili osebno vozilo, ki se ni ustavilo. Na koncu jim je po neuradnih navedbah bralcev to le uspelo.

VIDEO

Zadevo pa smo preverili tudi na PU Celje, kjer so pojasnili, da so policisti Policijske postaje Slovenj Gradec v poznih večernih urah obravnavali voznika osebnega vozila, ki je na relaciji Dravograd – Slovenj Gradec, vozil z neprilagojeno hitrostjo in storil več cestno prometnih prekrškov, med drugim je v enosmerni ulici vozil v napačno smer, ni upošteval znakov policistov, ki so ga poskušali večkrat ustaviti in je poskušal trčiti v policijsko vozilo.

Okoli 23. ure so uspeli policisti voznika ustaviti, in sicer tako, da so v Starem trgu v Slovenj Gradcu postavili blokado. Voznik je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu je imel nameščeni dve različni registrski tablici, preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,29 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Vozniku so izdali plačilni nalog v višini 2.290 €. Sledi še obdolžilni predlog.

FOTOGALERIJA