Search
Close this search box.

Policisti PP Slovenj Gradec pridržali vinjenega voznika. V Šentjurju pri Celju se je huje poškodoval 30-letni voznik

Fotografija je simbolična

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 332 klicev občanov. 84 klicev je bilo interventnih. 15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 35 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru. Policisti so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, eno z lažjimi in šest z materialno škodo.

Štirim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila. Prav tako so policisti PP Slovenj Gradec enega voznika pridržali zaradi vožnje pod vplivom alkohola, saj mu je alkotest pokazal 0.61 mg/l v izdihanem zraku.

Šentjur pri Celju – prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami

Nekaj pred drugo uro zjutraj so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Šentjurju pri Celju. Policisti so na kraju nesreče ugotovili, da je nesrečo povzročil 30-letni moški iz območja Šentjurja, ki je vozil osebno vozilo iz smeri Celja proti Šentjurju. Pri bencinskem servisu v Šentjurju je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v tovorno vozilo, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno vozil 46-letni voznik, ki v nesreči ni bil poškodovan.

V nesreči se je huje telesno poškodoval povzročitelj, ki je bil s kraja odpeljan v SB Celje in ostal na zdravljenju. Policisti bodo zoper povzročitelja podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje.

Vir: PU Celje