Policisti na Prevaljah obravnavali tatvino avtomobilske prikolice

S PU Celje so sporočili, da so včeraj na območju njihove policijske postaje obravnavali več tatvin.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 264 klicev občanov. 70 klicev je bilo interventnih. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru, so sporočili s PU Celje. S področja cestnega prometa poročajo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in dvanajstih z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali trikrat. S področja kriminalitete izpostavljajo dva požara, štiri tatvine in poskus vloma.

Včeraj so bili policisti obveščeni o tatvini treh katalizatorjev. Dva katalizatorja je neznani storilec ukradel z osebnih vozil znamke Opel Astra.

Obe vozili sta bili parkirani na ulici Pod Kostanji v Celju. Na ulici Pod Gabri v Celju je storilec katalizator ukradel z osebnega vozila VW Polo.

Na Prisojah, na območju Prevalj, so obravnavali tatvino avtomobilske prikolice.

V Vojniku je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. V vozilo mu ni uspelo priti, je pa lastniku škodo povzročil s poškodovanjem vrat na sovoznikovi strani.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije