Policisti na območju Slovenj Gradca obravnavali vloma v dve stanovanjski hiši

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 317 klicev občanov. 74 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 35 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in petih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj enkrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete izpostavljajo vlome v tri stanovanjske hiše in dve tatvini.

Vlome v stanovanjske hiše so obravnavali na območju Vranskega in Slovenj Gradca.

Na območju Vranskega je storilec v hišo vlomil skozi okno delavnice, preiskal prostore ter ukradel gotovino in zlatnino.

Na območju Slovenj Gradca so obravnavali vloma v dve stanovanjski hiši. V enem primeru je storilec v hišo vlomil skozi vrata letnega vrta, v drugem primeru pa skozi pritlično okno. V obeh primerih lastniki pogrešajo zlatnino, v enem še gotovino.

Na avtocestnem počivališču Tepanje je neznani storilec prerezal cerado romunskega tovornega vozila in ukradel več kavnih avtomatov. S tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Tepanje, je neznani storilec ukradel sprednje žaromete.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije