Policija sporočila vzrok včerajšnje nesreče, v kateri se je poškodovala ena oseba

S PU Celje so sporočili podrobnosti včerajšnje nesreče, ki se je pripetila na relaciji Dravograd-Maribor, v naselju Sv. Duh.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 378 klicev občanov. 82 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 41 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o petih prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in sedemnajstih z materialno škodo.

Okoli 14.30 ure so policisti obravnavali prometno nesrečo na območju Dravograda, kjer je voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri Radelj ob Dravi proti Dravogradu, zapeljal z vozišča, pri čemer se je vozilo prevrnilo na bok.

Do nesreče je prišlo, ker sta se dve vozili, ki sta vozili pred tovornim vozilom ustavili, ker sta se umaknili reševalnemu vozilu, ki je bilo na nujni vožnji. Voznik tovornega vozila, ki ni vozil s primerno varnostno razdaljo, je močno zavrl, zapeljal na brežino, kjer se je vozilo prevrnilo, so sporočili s PU Celje.

Posredovali so gasilci KGZ Ravne na Koroškem, ki so zavarovali kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator in razlite motorne tekočine posuli z vpojnim sredstvom. Eno poškodovano osebo so reševalci NMP prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije