Policija išče voznika, ki je v Ribnici na Pohorju do smrti povozil pešca in pobegnil

Voznika, ki je v petek na območju Ribnice na Pohorju do smrti povozil pešca in odpeljal s kraja nesreče, ne da bi ustavil in mu nudil pomoč, policisti znova pozivajo, naj se oglasi na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na telefonsko številko 113.

Iz PU Celje so sporočili, da jim do sedaj še ni uspelo izslediti povzročitelja prometne nesreče na območju Ribnice na Pohorju, v kateri je neznani voznik do smrti povozil pešca. Voznika, ki je odpeljal s kraja nesreče, ne da bi ustavil in pešcu nudil pomoč, policisti znova pozivajo, naj se oglasi na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na telefonsko številko 113.

V petek, 26. 4. 2019, nekaj minut pred polnočjo, so bili policisti obveščeni, da je v Hudem Kotu neznani voznik trčil v 72-letnega pešca in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi pešcu nudil pomoč. Po do sedaj zbranih obvestilih kaže, da je pešec hodil iz smeri Ribnice proti Vuhredu, najverjetneje po sredini vozišča. V nepreglednem ovinku, približno kilometer pred Ribnico na Pohorju, je vanj trčil neznani voznik, neznanega vozila, ki je s kraja nesreče pobegnil.

Pešec je na kraju nesreče poškodbam podlegel. Vozilo, za zdaj še neznanega voznika, je najverjetneje poškodovano spredaj desno oziroma po desnem bočnem delu. Poškodovano lahko ima tudi desno stransko ogledalo.

Voznika, ki je povzročil prometno nesrečo, policisti ponovno pozivajo, naj se oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na telefonsko številko 113. Vse, ki o prometni nesreči karkoli vedo pa prosijo, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko Policijske postaje Radlje ob Dravi 02 88 70 600 ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko Policije 080 12 00.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije