Policija išče očividce

Policija išče občane, ki so se v petek popoldne zadrževali na Trgu 4. julija v Dravogradu in nemara videli prometno nesrečo.

V petek, 22. septembra 2017, ob 16.25 uri, je neznana voznica, stara med 30 in 40 let, z osebnim avtomobilom srebrne barve, karavan izvedbe, registrska številka se začenja s črko K,  pri cerkvi Sv. Vida v Dravogradu, na prehodu za  pešce  trčila v peško, ki je pravilno prečkala prehod za pešce iz smeri cerkve.  Voznica,  ki  je  vozila iz smeri Viča proti centru Dravograda, je sprva  ustavila  na  sredini  prehoda  za pešce z namenom, da omogoči varno prečkanje  peški,  ko  pa  je peška že skoraj v celoti prečkala vozišče, je voznica  nenadoma speljala in trčila v desno nogo peške, ki se je opotekla, se  naslonila  na  pokrov motorja vozila in nato uspela stopiti na pločnik.

Voznica je, ne da bi ustavila, odpeljala  v smeri Radelj ob Dravi.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo udeleženo voznico in morebitne  očividce,  da  pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije  Celje 03 57 27 800  ali na telefonsko številko Policijske postaje Dravograd  02 872 15 00.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila