Podrobnosti včerajšnje nesreče v kateri se je sopotnik huje poškodoval

FOTO: Aljaž Uršej

Znane so podrobnosti prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj na cesti Slovenj Gradec – Mislinja.

Včeraj, nekaj po 16 uri se je v Dovžah, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec zgodila prometna nesreča v kateri se je huje poškodoval sopotnik na motornem kolesu. Ko je voznik motornega kolesa, ki je vozil iz smeri Dovž, zapeljal na glavno cesto je z motornega kolesa, v obcestni jarek, padel njegov sopotnik in se huje poškodoval.

Gasilci PGD Slovenj Gradec so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu poškodovanca ter policiji pri usmerjanju prometa. Poškodovanca so reševalci prepeljali v v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Iz PU Celje so še sporočili, da sta na območju Policijske uprave Celje letos v prometnih nesrečah umrla dva pešca. Eden februarja v Celju in drugi aprila v Radljah ob Dravi. Lani so smrtno prometno nesrečo pešca obravnavali v Šmarju pri Jelšah v mesecu avgustu. V  letu 2017 so v prometnih nesrečah na našem območju umrli kar trije pešci. Januarja v Celju pešec, februarja v Celju peška in marca pešec v Latkovi vasi. Voznike opozarjajo, naj bodo na pešce zelo pozorni. Pešcem pa svetujejo, naj kar se da poskrbijo za lastno varnost tako, da so na cestah še posebej previdni in vidni.

VIR: PU Celje, SPIN

Preberi še:  Krek: Podatki kažejo, da se nam v zadnjih dneh številke nekoliko dvigujejo. Morda prehajamo v nov val

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun