Podrobnosti tragične nesreče v Javorju, v kateri sta umrla 18-letni sopotnik in 23-letni voznik (FOTO)

FOTO: KGZ Ravne na Koroškem
FOTO: KGZ Ravne na Koroškem

O tragični prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj, 3. julija, v Spodnjem Javorju na območju Občine Črna na Koroškem, v kateri sta ugasnili dve mladi življenji, smo že poročali. Danes so nam iz PU Celje sporočili podrobnosti nesreče.

Prometna nesreča se je nekaj čez 20. uro zgodila na regionalni cesti izven naselja Javorje. 23-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Črne na Koroškem proti Slemenu. V dolgem levem nepreglednem ovinku je izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar je vozilo bočno zdrselo proti desnemu robu vozišča na bankino, nakar je vozilo vrglo čez strugo Javorskega potoka, kjer je trčilo v drevo in obstalo.

FOTO: KGZ Ravne na Koroškem

Na kraju nesreče so posredovali gasilci KGZ Ravne na Koroškem in PGD Črna na Koroškem, ki so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeni osebi, na vozilu odklopili akumulator ter razsvetljevali kraj nesreče.

Zaradi posledic prometne nesreče sta 23-letni voznik in njegov 18-letni sopotnik, umrla na kraju nesreče.

Letos je v trinajstih prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo petnajst ljudi, lani v enakem obdobju trije.

Vse udeležence cestnega prometa policisti znova opozarjajo na strpnost, previdnost in spoštovanje cestno prometnih predpisov.

Iskreno sožalje svojcem in prijateljem.

Preberi še:  To so lokacije na Koroškem, kjer bodo v sredo na vas prežali policisti

prijavi se

prijavi se v svoj račun