Podrobnosti prometne nesreče na Vranskem, v kateri je življenje izgubil 59-letni motorist

Včeraj, okoli 15.30 ure, se je na Vranskem zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 59-letni motorist. O čemer smo že poročali včeraj, danes pa so s PU Celje sporočili še vzrok tragične nesreče.
nesreča

Voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri kraja Brode proti Ločici pri Vranskem, je v križišču za Vransko zavil v desno na stransko cesto, proti avtobusni postaji ter polkrožno obrnil in zapeljal nazaj na regionalno, prednostno cesto. Pri vključevanju v cestni promet na regionalno cesto je pri zavijanju v levo zaprl pot motoristu, ki je pravilno pripeljal po prednostni cesti iz smeri kraja Brode proti Ločici pri Vranskem.

V hudem trčenju se je 59-letni voznik motornega kolesa tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, njegova 20-letna sopotnica se je v trčenju hudo poškodovala in so jo z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico. V prometni nesreči sta se lažje poškodovala še 67-letni voznik osebnega vozila in njegova 61-letna sopotnica.

Letos je na območju Policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 19 ljudi, lani v enakem obdobju sedem. Vse udeležence cestnega prometa na PU Celje znova opozarjajo, naj bodo v prometu strpni, previdni in naj upoštevajo cestno prometne predpise.

Vir: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.