Podrobnosti prometne nesreče na Selah, v kateri se je hudo poškodovala motoristka (FOTO)

O prometni nesreči, ki se je pripetila v soboto, 6. julija, na Selah, ko je voznica motornega kolesa zapeljala s cestišča, smo na kratko že poročali. Zdaj pa je znanih nekaj več podrobnosti.

Naj omenimo, da so c času od petka do danes celjski in koroški policisti obravnavali 39 prometnih nesreč z materialno škodo ter 10 prometnih nesreč, ki so se končale s telesnimi poškodbami. Ena se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, 9 pa z lažjimi.

FOTO: KGZ Ravne

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Slovenj Gradec.

Do prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami je prišlo v soboto okoli 12.30 ure v Slovenj Gradcu, ko je 48-letna voznica motornega kolesa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo skozi desni ovinek zapeljala naravnost iz vozišča ter zdrsela v potok, so danes sporočili iz PU Celje.

Na kraju nesreče so gasilci PGD Slovenj Gradec in KGZ Ravne na Koroškem zavarovali kraj nesreče, nudili prvo pomoč poškodovanki in sanirali razlite motorne tekočine.

FOTO: PGD Slovenj Gradec

V nesreči se je voznica motornega kolesa hudo telesno poškodovala. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so poškodovano osebo prepeljali v SB Slovenj Gradec.