Search
Close this search box.

Podrobnosti: Pri delu v gozdu sta se v petek huje poškodovala 23-letnik in 58-letnik

V petek so bili koroški policisti obveščeni o dveh nesrečah pri delu. Obe sta se zgodili pri podiranju drevja.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so sicer v zadnjih treh dneh prejeli 654 klicev občanov. 180 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih. 38 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 20 s področja mejnih zadev in tujcev, 67 s področja prometne varnosti in 42 s področja javnega reda in miru.

Kot smo že poročali se je v petek je v petek prišlo do nesreče pri delu v gozdu v Šentjanžu pri Radljah. Gasilci PGD Radlje ob Dravi so poškodovanega prenesli do reševalnega vozila, kjer so ga prevzeli reševalci ZRCK Ravne na Koroškem in ga odpeljali v SB Slovenj Gradec.

S PU Celje pa so danes sporočili, da se je v gozdu v Šentjanžu pri Radljah poškodoval 23-letni moški. Nanj je padlo večje drevo in mu huje poškodovalo nogo.

V gozdu v Zgornji Orlici, prav tako na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, pa se je pri delu v gozdu hudo poškodoval 58-letni moški. Nanj je padla večja veja, so danes navedli na PU Celje.

Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so poškodovanega občana oskrbeli na kraju, gasilci PGD Ribnica – Josipdol in Radlje ob Dravi, pa so ga s težko dostopnega terena prenesli do reševalnega vozila, s katerim je bil prepeljan do kraja pristanka helikopterja.

Vir: SPIN, PU Celje

V petek so bili koroški policisti obveščeni o dveh nesrečah pri delu. Obe sta se zgodili pri podiranju drevja.