Podrobnosti ponedeljkove nesreče v Ribnici na Pohorju

Iz Policijske uprave Celje so sporočili podrobnosti prometne nesreče v Ribnici na Pohorju, ki se je zgodila v ponedeljek in o kateri smo že poročali.

V minulih dveh dneh so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali petintrideset prometnih nesreč v katerih so se tri osebe huje poškodovale, šest pa lažje.

Kot smo že poročali je malo pred dvanajsto uro prišlo do prometne nesreče na območju Občine Ribnica na Pohorju, v kateri sta se poškodovali dve osebi. 83-letni voznik osebnega vozila je vozil po makadamski lokalni cesti iz smeri Hudega Kota proti Ribnici na Pohorju. Ker v ostrem desnem ovinku hitrosti ceste ni prilagodil stanju vozišča, razmeram na cesti ter svojim voznim sposobnostim je zapeljal v levo in trčil v brežino. Po trčenju se je vozilo prevrnilo na streho in obstalo na robu vozišča lokalne ceste.

V trčenju se je hudo poškodovala 75-sopotnica v osebnem vozilu, voznik pa je dobil lažje poškodbe.

Ena oseba je bila ukleščena v vozilu, zaradi česar so posredovali gasilci PGD Radlje ob Dravi. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, odklopili akumulator ter kraj nezgode posuli z vpojnimi sredstvi. Poškodovani osebi so reševalci prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

VIR: Policijska uprava Celje

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila