Podrobnosti hude prometne nesreče v Bukovski vasi (FOTO)

95216066_869662840221520_1720166206280826880_n

O hudi prometni nesreči, ki se je pripetila v soboto smo že poročali. Znane so podrobnosti.

V soboto, okoli pol devetih dopoldne, so policisti v Bukovski vasi obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami.

66-letni voznik osebnega avtomobila je z dovozne ceste zapeljal na glavno cesto in zavijal v levo ravno v trenutku, ko je po prednostni cesti iz smeri Dravograda, pravilno pripeljal 82-letni voznik osebnega vozila.

Vozili sta trčili. Vozilo povzročitelja je v trčenju odbilo na bankino in delno na travnik, vozilo 82-letnega voznika je odneslo na travnik, kjer se je prevrnilo na streho. 82-letni voznik se je v trčenju lažje poškodoval, njegova 78-letna sopotnica huje.

Gasilci Koroškega gasilskega zavoda in PGD Slovenj Gradec so zavarovali kraj nesreče, iz vozila s tehničnim posegom rešili osebo, odklopili akumulatorje na vozilih in nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi dveh poškodovanih oseb. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so nato obe poškodovani osebi prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

FOTO: bralec
FOTO: bralec

Glavna cesta je bila zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče dlje časa zaprta. V tem času so promet izmenično enosmerno spuščali kar po kolesarski stezi, obvoz pa je bil možen tudi na drugi strani reke Mislinje.

VIR: PU Celje, SPIN

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije