Po silovitem trčenju v odbojni zid umrl (FOTO)

327_1580360018

Danes zgodaj zjutraj ob 1.05 so bili poklicni gasilci Gasilske brigade Maribor obveščeni, da je na Celovški cesti v Bresternici prišlo do hude prometne nesreče, kjer je osebno vozilo zapeljalo v odbojni zid in pristalo na strehi.

S Policijske uprave Maribor so sporočili, da je voznik osebnega avtomobila vozil iz Maribora proti Dravogradu. Ko je pripeljal v dolg desni ovinek, je zapeljal na levo stran vozišča, kjer je vozilo najprej trčilo v cestni robnik, nato oplazilo objekt in trčilo v kamnito ograjo ter se prevrnilo na streho.

Gasilci so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, ki pa je na kraju nesreče podlegla poškodbam. Odklopili so akumulator, posuli iztekle motorne tekočine in nudili pomoč policiji.

V tragični nesreči, ki se je zgodila v bližini hidroelektrarne Mariborski otok in zaradi katere je bila pri Kamnici nekaj ur zaprta za ves promet, je po podatkih PU Maribor umrl 23-letni voznik. Policisti bodo o ugotovitvah podali poročilo na okrožno državno tožilstvo.

Vir: Gasilska brigada Maribor, PU Maribor

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.