Po preboju ograje in padcu šest metrov globoko sam zlezel iz vozila

Na ljubljanski obvoznici v razcepu Malence je v soboto zvečer kombinirano vozilo prebilo varovalno ograjo, padlo z viadukta okoli šest metrov globoko in obstalo na boku. Reševalci so poškodovanega voznika, ki je iz vozila zlezel sam, prepeljali na zdravljenje. Prav tako v Ljubljani so reševali padlega v Ljubljanico in posredovali pri eksploziji.

V prometni nesreči, ki se je okoli 20.30 zgodila na ljubljanski obvoznici v razcepu Malence, so posredovali poklicni gasilci, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in preprečili iztekanje goriva iz vozila. Z vpojnimi sredstvi so posuli iztekle motorne tekočine in s pomočjo vitla postavili vozilo na kolesa. Reševalci nujne medicinske pomoči so poškodovanega voznika oskrbeli in prepeljali v Univerzitetni klinični center v Ljubljani.

Kot poroča center za obveščanje, je nekaj po 20. uri na Šuštarjevem nabrežju v Ljubljani oseba padla v Ljubljanico. Mimoidoči so jo zadržali ob bregu, da je voda ni odnesla. Ljubljanski poklicni gasilci pa so jo nato s pomočjo vrvne tehnike potegnili po brežini in jo predali v oskrbo reševalcem nujne medicinske pomoči.

Prav tako v Ljubljani so poklicni gasilci ponoči posredovali, ko je nekaj po 23. uri na Poti na Fužine eksplodiralo v predelu motorja osebnega vozila. Zavarovali so kraj dogodka in vozilo ter okolico preventivno pregledali s termovizijsko kamero in detektorjem za zaznavanje nevarnih plinov. Nudili so tudi pomoč policiji pri ogledu kraja dogodka.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije