Okrvavljen 22-letni Korošec razbijal in razgrajal v Luciji

Policisti Policijske uprave Koper so pred dnevi obravnavali 22-letnega Korošca. "Po besedah očividke, ki je dogajanje tudi posnela, je več kot pol ure razgrajal in razbijal, nato pa še ves okrvavljen skušal zbežati policistom," navaja spletni portal Regionalobala.si.

VIDEO: Okrvavljen Korošec razgrajal sredi Lucije. “Videoposnetek prikazuje mladeniča, kako v krvavih oblačilih sprva sedi na zidku in zakriči “prosim”, nato pa poskuša zbežati,” so zapisali na spletnem portalu Regional.si.

Danes zjutraj v Luciji …

Danes zjutraj v Luciji … zagotovo ni bilo mirno! Več na: https://bit.ly/2E8exaI

Objavil/a Regional dne Torek, 21. julij 2020

Kot poroča spletni portal Preteklih24ur.si, so v sredo, 22. julija okoli 7. ure policisti dobili prijavo, da je nekdo razbijal v hostlu v Luciji, zatem so policisti prejeli še več podobnih prijav. Poleg tega so bile informacije, da neznani moški močno krvavi, zato so na kraj takoj odšli reševalci. Policisti so z zbiranjem prvih obvestil prišli do podatkov, da je bilo več fantov, prijateljev, zunaj, ponoči so prišli v hostel na počitek, eden od njih pa je zjutraj pričel razgrajati.

Omenjeni portal še piše, da je 22-letni Korošec z nogami prebil steklo (v katerem je kovinska mreža) in se poškodoval, nato je v pritličju razbijal naprej in divjal po ulici, od koder so policisti tudi prejeli prvi klic. Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Spletni portal Regionalobala.si pa še poroča, da se je incident zgodil pred Hostlom Soline v Luciji. Očividka je za omenjeni portal še dejala, “da je moški kričal, razgrajal in razbijal šipe. Z ekscesnim obnašanjem naj bi nadaljeval več kot pol ure, zaradi njega pa je bil tudi ves okrvavljen. Na kraj je prišla policija, a se moški še vedno ni želel umiriti.”

FOTO: Regionalobala.si

“Policisti so ga vendarle uspeli zadržati. Na kraj dogodka so kasneje prišli še reševalci,” so še zapisali na spletnem portalu Regional.si, kjer si lahko podrobneje preberete celotno dogajanje o dogodku v Luciji.

FOTO: Regionalobala.si

“Le nekaj metrov stran, natančneje 200, pa je očividka zalotila drugega mlajšega moškega, kako ‘meni nič, tebi nič’, spi na travi,” je pod fotografijo spečega mladeniča zapisano na Regionalobala.si.

Vir: Regionalobala.si, http://preteklih24.si/

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja