Search
Close this search box.

Ob klifu pri Strunjanu najdeni trupli. Policisti identiteto še ugotavljajo. V eksploziji plina na Mirni poškodovana ena oseba

V eksploziji plina na Mirni poškodovana ena oseba

V nedeljo je v stanovanjski hiši v naselju Zabrdje na Mirni prišlo do eksplozije plina, v kateri je bila poškodovana ena oseba. V eksploziji je bila poškodovana tudi sosednja hiša in dva avtomobila, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Stanovalci sosednjih hiš so poškodovanca po eksploziji rešili iz hiše in pogasili manjši požar. Reševalci so poškodovanega moškega odpeljali v bolnišnico, kjer so mu oskrbeli manjše opekline.

Iz stanovanja so varno odstranili tudi dve odprti plinski jeklenki.

Vzrok oziroma vse okoliščine nesreče kriminalisti še preiskujejo. O ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo, so še sporočili.

Ob klifu pri Strunjanu najdeni trupli

Ob klifu pri Strunjanu so v soboto zjutraj našli žensko truplo. Kasneje istega dne so blizu lokacije prvega trupla našli še moško truplo. Zdravnica je ugotovila, da sta umrla zaradi utopitve in za oba odredila sanitarno obdukcijo.

Oba sta bila brez dokumentov, policisti njuno identiteto še ugotavljajo, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Policisti so obvestili hrvaške in italijanske organe, danes pa nadaljujejo z zbiranjem informacij in ponovnim pregledom terena, so še sporočili.