Neuspeli poskus tatvine gotovine na Ravnah (kronika minulega vikenda)

Preberite koliko dela so imeli policisti PU Celje v preteklem vikendu.

35b3ab2a19f46ac3056fff8ccff085c4

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnosti Policijske uprave Celje, nam je sporočila, da so v petek dopoldan bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Kosovelovi ulici v Celju. Pogrešajo tri vrednejše umetniške slike. 

V Ravnah na Koroškem so obravnavali poskus tatvine gotovine iz blagajne v trgovini. Moški in ženska sta se v delu trgovine, kjer so blagajne, postavila tako, da sta prodajalki pri drugi blagajni zakrila pogled, tretji storilec je medtem vlomil v blagajno, ki ni obratovala  in vzel okoli 1.800 € gotovine. Prodajalke so tatvino pravočasno opazile in so obstopile neznane storilce, ki so gotovino nato  odvrgli v trgovini in zbežali. S parkirišča so se odpeljali z osebnim vozilom Škoda Octavia, rumenkaste barve, tujih registrskih številk MNS 455.

Od petkovega dogajanja izpostavljajo tudi  prometno nesrečo v kateri se je huje poškodoval voznik osebnega vozila. Prometna nesreča se je zgodila v Nizki. Povzročil jo je 61-letni voznika osebnega avtomobila, čigar vozilo je začelo pri nepravilnem prehitevanju zanašati po vozišču in je trčilo v nasproti vozeče vozilo.  V trčenju se je povzročitelj huje poškodoval.   

V petek so obravnavali požar na stanovanjski hiši v Malih Dolah. Do požara, v katerem je nastalo za okoli 4.000 € škode,  je prišlo zaradi vžiga saj v dimniku.

V soboto, v popoldanskih urah so bili obveščeni, da sta bili v stanovanju na Stanetovi ulici v Celju,  najdeni  dve mrtvi osebi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za trupli 45-letne ženske in 37- letnega moškega. Prve ugotovitve kažejo, da sta osebi v stanovanju umrli zaradi prevelike koncentracije ogljikovega monoksida.

V soboto zgodaj zjutraj so policisti bili obveščeni o vlomu v trgovino v Žalcu. Storilec je odnesel za dobrih 3.000 €  mobilnih telefonov.

V sobotnih jutranjih urah so bili obveščeni tudi o tatvini osebnega avtomobila znamke Citroen Berlingo. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjsko hišo v Ravnah na Koroškem. Dravograjski policisti so v vozilo  že v soboto našli v Dravogradu.

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.