Search
Close this search box.

Nepridipravi ukradli sadike izpred Cvetličarne Anja

Do kraje in vandalizma je prišlo v noči iz četrtka na petek, 5. julij 2024.

Kot so danes, 5. julija 2024, na svojem Facebook profilu objavili v Cvetličarni Anja iz Šmartna pri Slovenj Gradcu, so imeli v noči iz četrtka na petek pri njih objestneži kar precej dela.

Lotili so se namreč cvetličnih korit, ki jih imajo postavljene pred cvetličarno in iz njih izruvali in pokradli sadike cvetja.

Da objestnost res ne pozna meja, dokazuje dejstvo, da se nepridipravi ne ustavijo niti pred cvetličnimi koriti, ki nikomur niso napoti, še več – pravzaprav ta korita olepšujejo okolico. V Cvetličarni Anja z zasaditvijo cvetlic skrbijo za to, da je okolica urejena in da imajo mimoidoči lep pogled na bujna in cvetoča korita.

Kot so zapisali v Cvetličarni Anja: ”Kraje sadik pa res ne toleriramo! Če nimaš denarja in si sadik cvetja ne moreš privoščiti, pridi in ti z veseljem kakšno podarimo. No kamera te je pa lepo posnela. Lahko se oglasiš v cvetličarni, se lepo opravičiš in bo vse oproščeno.”

Nepridiprav se bo verjetno na posnetku tudi prepoznal. Upajmo, da se bo skesal in za neodgovorno dejanje tudi opravičil.

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Do kraje in vandalizma je prišlo v noči iz četrtka na petek, 5. julij 2024.