Napihal je preveč

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24 urah poklicalo 255 občanov. 70 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

V Vuzenici so policisti sinoči ustavili voznika, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel dve promili alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

Prav tako so bili včeraj okoli 16. ure obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med izvozoma Lopata in Celje center, v smeri proti Mariboru. V prometni nesreči so bila udeležena tri osebna vozila. Prometno nesrečo je povzročila 53-letna voznica osebnega vozila, ki hitrosti vožnje ni prilagodila razmeram na vozišču, kjer potekajo cestna dela in je na levem prometnem pasu trčila v stoječe vozilo 43-letne voznice.

Po trčenju je vozilo povzročiteljice odbilo še na desni vozni pas, kjer je trčilo še v stoječe vozilo 44-letnega voznika. V trčenju se je 53-letna voznica, lažje poškodovala. Lažje sta bila poškodovana tudi sopotnika v vozilu 44-letnega voznika, stara 73 in 79 let. 53-letni voznici so izdali plačilni nalog.

Vir: PU Celje