Na železniških tirih v Velenju ugasnilo življenje

V torek, 5. oktobra 2021 je ne železniški progi Šoštanj-Velenje prišlo do nesreče, v kateri je ena oseba izgubila življenje.

Do nesreče je prišlo nekaj pred 21. uro, ko je na železniški progi Šoštanj-Velenje, v občini Velenje, potniški vlak trčil v osebo, ki je hodila po tirih.

Gasilci PGD Velenje so pregledali vlak, nudili pomoč potnikom pri varnem izstopu in jih pospremili do železniške postaje, razsvetljevali kraj dogodka in nudili pomoč ostalim pristojnim službam.

Oseba, ki jo je povozil vlak, je na kraju dogodka podlegla poškodbam.

Kronika zadnjih 24 ur za Slovenijio

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 116 prometnih nesreč, od tega devet nesreč z lahkimi poškodbami in dve s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 52 kršitev javnega reda in miru ter 83 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 52-krat posredovali na javnih krajih in 21-krat v zasebnih prostorih. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli eno vozilo.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 34 tatvin, 21 poškodovanj tuje stvari, 11 vlomov, štiri grožnje, trije primeri povzročitve telesne poškodbe, dva primera ponarejanja listin, dve kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami, dva primera ponarejanja denarja, dva primera nasilja v družini ter dve preprečitvi uradnega dejanja uradni ali maščevanje uradni osebi.

VIR: SPIN, STA

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije