Search
Close this search box.

Na Ravnah voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarja

Po podatkih Policijske uprave Celje so policisti včeraj med drugim obravnavali tudi prometno nesrečo na Ravnah na Koroškem.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 268 klicev občanov. 91 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 26 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev, 43 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, eni z lažjimi poškodbami in petnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozili.

Do prometne nesreče z lažjimi poškodbami je prišlo včeraj, nekaj pred 6. uro zjutraj, v Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, kjer sta trčila voznik osebnega vozila in kolesar. Prometno nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki se je vključeval v promet z dvorišča in je trčil v kolesarja, ki je pripeljal iz smeri Raven na Koroškem.

Kolesarja so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer so mu nudili pomoč. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Dogodki