Na Ravnah voznica z avtom na streho

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje so gasilci KGZ Ravne na Koroškem danes posredovali na Ravnah, kjer se je voznica z osebnim vozilom prevrnila na streho. Včeraj in danes pa so gasilci nudili pomoč pri pristanku helikopterja in prevozu obolelih oseb.

Ob 19.13 se je v naselju Navrški Vrh voznica z osebnim vozilom prevrnila na streho. Poklicni gasilci KGZ Ravne na Koroškem so zavarovali kraj nezgode, odklopili akumulator, vozilo postavili nazaj na kolesa in sanirali iztekle tekočine.

Pri tem naj še omenimo, da so gasilci KGZ Ravne na Koroškem danes zavarovali tudi kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč pri prenosu obolele osebe do helikopterja. Okoli 15.30 ure je namreč posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu ekipe HNMP Maribor prepeljala obolelo osebo z Raven na Koroškem v UKC Maribor, so preko Facebooka sporočili ravenski gasilci.

FOTO: KGZ Ravne na Koroškem

Včeraj ob 18.22 pa je posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP prepeljala obolelo osebo s helikopterjem z Raven na Koroškem v UKC Ljubljana. Kraj pristanka so prav tako zavarovali gasilci KGZ Ravne. Nudili pa so tudi pomoč reševalcem ZRCK Ravne na Koroškem pri prenosu obolele osebe.

FOTO: KGZ Ravne na Koroškem

Vir: Facebook KGZ Ravne na Koroškem, SPIN